Noget Til Alle

Gaven Indeholder

Noget Til Alle

  • Go Dream
  • Oplevelsesgave
  • Sushi for 2
  • Bed and breakfast for 2
  • Luksus ansigtsbehandling
  • En god bøf for 2
  • Luksusbrunch og tivoli
  • Cirkus for 2
  • Pakket i julesæk
500,-
array(11) { [0]=> string(2) "28" [1]=> string(2) "45" [2]=> string(3) "105" [3]=> string(3) "168" [4]=> string(3) "186" [5]=> string(3) "230" [6]=> string(3) "236" [7]=> string(3) "258" [8]=> string(3) "267" [9]=> string(3) "269" [10]=> string(3) "280" } bool(true)
  • Beskrivelse

Noget Til Alle

Sushi, bøf eller brunch? En tur i Tivoli, cirkus, overnatning for 2 eller forkælelse med en ansigtsbehandling? I denne gave får du muligheden for at vælge i mellem flere ting – og du behøver ikke beslutte dig før du skal bruge det. Det er et gavekort til flere muligheder hos Go Dream. Der kan vælges i mellem:

 

Sushi for 2
Ikke alene smager sushi godt –det er også en æstetisk spiseoplevelse. Derfor er denne sushimiddag for to en anderledes middagsoplevelse med forkælelse for både øjne og smagsløg.

Vælg mellem flere forskellige sushirestauranter i hele landet, alle udvalgt efter deres høje kvalitet og fokus på at give gæsterne en helt særlig oplevelse. Se mere HER

 

Bed og Breakfast for 2
Bed & Breakfast er et dejligt afslappende ophold, hvor I kommer helt ned i gear og oplever den uformelle stemning, der findes på de små, hyggelige steder rundt i landet og i det svenske.

Den perfekte gave til jer selv, som fortjener et skønt og afslappende afbræk fra hverdagen og muligheden for at komme hinanden nært omringet af skøn natur. Se mere HER

 

Luksus Ansigtsbehandling
Læn dig tilbage og nyd en helt fantastisk og afstressende luksus ansigtsbehandling, der udover øget velvære også fokuserer på at tilføre anti-aging og forebyggelse af ældning af huden.

Glæd dig til en behandling, som udover at være effektivt plejende også er afslappende forkælende nydelse. Se mere HER

 

En God Bøf for 2
Nyd en dejlig aften i hinandens selskab med en god, saftig bøf for to.

Storbyens caféer og restauranter er fulde af atmosfære, som egner sig fantastisk godt til hyggeligt samvær.

Vælg mellem flere caféer og restauranter i Danmark og prøv deres forskellige, velsmagende bøffer og steaks tilberedt nøjagtig, som I vil have den. Se mere HER

 

Luksusbrunch og Tivoli
Nyd en dejlig formiddag i hinandens selskab mens I får serveret en velsmagende luksusbrunch, på én af flere end 70 hyggelige caféer og spisesteder i Danmark.

En tur i Tivoli er noget helt særligt. Stemningen er næsten magisk, og der er en forventningsfuld glæde at spore på alle de besøgendes ansigter. Denne gave inkluderer entré for 2 til Tivoli.

(Gavekortene kan bruges uafhængigt af hinanden)

Brunch, se mere HER

Tivoli, se mere HER

 

Cirkus for 2
Velkommen til en magisk aften under teltdugen i Nordens absolut største cirkus.

Cirkus Arena byder på et fortryllende show med artister i verdensklasse, firbenede vidundere og den uforglemmelige duft af savsmuld og popcorn.

Til forestillingen får du og din ledsager foruden terrassepladser, som sikrer jer et uforstyrret udsyn over manegen, naturligvis både popcorn og sodavand til at skylle oplevelsen ned med.

Se mere HER

 

Der tages forbehold for ændringer og aftaler hos Go Dream.

 

Praktiske detaljer:
Du modtager dit eget unikke login i gaven, som giver adgang til Go Dreams gaveportal, hvor din personlige gave vælges.

Efter gavevalget på deres gaveportal, vil du straks kunne downloade dit gavekort og kunne gøre brug af det.

Gavevalget er bindene og kan hverken ombyttes til kontanter eller andre produkter.