Gaven Indeholder

Sv. Michelsen julekalender

 • Fairtrade
 • Håndlavet
 • Fyldte chokolader
 • Dragé lakrids
 • Trøfler 
 • Større overraskelse i nr. 24
 • Glutenfri og uden alkohol
 • Mulighed for egen logoetiket eller julehilsen ved min. 50 stk
 • 270g.
Tilpas Sv. Michelsen julekalender
Sv. Michelsen julekalender   + 0,-

* Påkrævede felter

Din tilpasning
Sv. Michelsen julekalender

På lager

175,-

175,-

Oversigt
  Min 12 stk. pr. produkt
  Beskrivelse

  Sv. Michelsen julekalender

  I samarbejde med Sv. Michelsen har vi lavet en julekalender med alt det bedste
  Chokoladen er håndlavet i Danmark og er Fairtrade. Kalenderen indeholder både lakrudskugler med chokolade, fyldte chokoladestykker samt trøfler i forskellige smagsvarianter. Bag låge 24 gemmer sig en ekstra stor overraskelse, hvis man kan vente så længe. 270g.

  På kalenderen er det muligt at få logoetiket eller en julehilsen på til modtageren ved køb af min. 50 stk. helt GRATIS.
  Vi hjælper med designet eller i kan designe selv. Kalenderen måler 34x44x2 cm.

  I samarbejde med Sv. Michelsen har vi lavet en julekalender med alt det bedste. 

  Chokoladen er håndlavet i Danmark og er FairTrade. Kalenderen indeholder både lakridskugler med chokolade, fyldte chokoladestykker samt trøfler i forskellige smagsvarianter. Bag låge nummer 24 gemmer sig en ekstra stor overraskelse, hvis man kan vente så længe. 

  På kalenderen er det muligt at få logoetiket eller en julehilsen på til modtageren. Vi hjælper med designet eller I kan designe det selv.

    

  Om Sv. Michelsen
  Sv. Michelsen bygger på traditioner og opskrifter fra fabrikkens start i 1933, og efterlever Svend Michelsens vigtigste værdi ”Kvalitet over alt”. Det betyder, at Sv. Michelsen i dag tager stilling til og ansvar for hver en råvare, vi anvender, for de mennesker, der har dyrket den, og for den påvirkning, vores varer har på miljøet.

  Sv. Michelsen Chokolade er håndlavet efter strengeste kvalitetskrav. 
  Mange af de mennesker, der arbejder på chokoladefabrikken i Hvidovre, har været ansat længe, og er medarbejdere, der enten har en chocolatier- eller konditoruddannelse. Så Sv. Michelsen kan med stolthed sige at de holder det danske håndværk ved lige.

  Sv. Michelsen og bæredygtighed
  Sv. Michelsens æsker er produceret af FSC-certificeret pap. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får sikkerhedsudstyr og en fornuftig løn. Alle Sv. Michelsen bøtter og indlæg i gaveæskerne er i genanvendt og genanvendelig plastik, såkaldt RPET. Derudover er emballagerne forenklet, så de består af færrest muligt enheder, der kan belaste miljøet, og gør det lettere at affaldssortere. Drageerne er indpakket enkeltvis, i biofolie, som er baseret på planter og er 100% komposterbar.