100-200 kr

Varer 1-8 af 48

Side
16 32 64
Faldende orden

Varer 1-8 af 48

Side
16 32 64
Faldende orden

Leder I efter firmajulegaver på et budget mellem 100-200 kr.? Hos Julefabrikken har vi et stort udvalg af firmajulegaver, som dine ansatte nok vil sætte pris på.


Sig tak på den rette måde

Firmagaver er en fantastisk måde for virksomheder at vise påskønnelse over for deres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Generelt kan firmajulegaver være den perfekte måde at takke dine ansatte og kunder for deres arbejde og loyalitet over året. 

Firmagaver spiller en vigtig rolle i at styrke båndene mellem virksomheder og deres medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder. Det er en gestus, der viser, at du værdsætter deres indsats. Ligeledes, at du sætter pris på de mennesker, der er en del af jeres succes. 

Det kan skabe en følelse af anerkendelse, tilfredshed og loyalitet hos modtagerne. En personlig og velvalgt gave kan have stor betydning for modtageren, da det kan være med til at øge motivationen og trivslen på arbejdspladsen. 

Hent inspiration blandt vores mange gaveideer

At give gaver er en speciel gestus, der kan sprede glæde til modtageren. Dette gælder især, når det kommer til at give firmajulegaver. Det er en af de små ting, der har stor betydning. Ved at give en firmajulegave til en kollega eller medarbejder kan du nemlig udtrykke din taknemmelighed for deres hårde arbejde og loyalitet. 

I vores udvalg kan du finde en masse produkter, der helt sikkert vil glæde medarbejderne. Vi har et bredt udvalg mange forskellige firmagaver, der passer til enhver anledning. 

Find inspiration til dine næste firmagaver indenfor bl.a.:

  • Accessories
  • Personlig pleje
  • Boligindretning
  • Gaming
  • Jagt
  • Vin
  • Fest og sjov
  • Og mange andre

En firmajulegave behøves ikke at være dyr for at glæde modtageren. Der findes mange gode gaver til overkommelige priser, der stadig viser, at du tænker på og værdsætter dine ansatte. Vi har en masse gaveideer, som kan sprede julehygge og taknemlighed uden at springe dit budget.

Firmajulegaver over 100 kr.

Når det kommer til at give gaver, skal man huske på, at det ikke altid er prisen, der er det vigtigste. Det er tanken bag gaven, der tæller. Dette gælder især, når du overvejer at give firmajulegaver. Selvom budgettet måske er begrænset, er det stadig muligt at vælge en gave, der vil blive værdsat af modtageren.

Du kan hos os finde flere gaver til 100 kr. og under. Vi har en masse lækkerier, der passer til enhver smag, så du kan give en betænksom gave til anledningen indenfor dit budget.

Med en pris på 200 kr. kan du stadig finde mange gode valgmuligheder, der vil sprede juleglæde på kontoret. I vores udvalg kan du også finde flere gaver til 200 kr. og over, men også under. Du kan vælge imellem praktiske gavevalg, såsom bolig tilbehør, dansk design til chokolade og produkter til udendørs oplevelser.


Har du brug hjælp til at vælge firmajulegaver til medarbejderne?

Er du på bar bund med, hvilken gave du skal vælge for pengene til dine medarbejdere, kan vi sagtens hjælpe dig med at finde en rigtig god løsning. Kontakt os på mail: info@julefabrikken.dk eller på telefon: 70 22 39 19. Sammen finder vi den rette gave til dine medarbejdere.

Læs også regler for firmagaver.