Om Julefabrikken

Vælgergaver

Kundegaver

Gratis gave

Bæredygtig indpakning

Hvem er Julefabrikken?

Velkommen til et udvalg af unikke medarbejdergaver og kundegaver - og hvem der ellers skal have en gave…

Firmagaver der bliver sat pris på…

Gaver til hygge, nydelse og inspiration. En gave skal være noget særligt. Det er grunden til, at vi har valgt en lang række af de bedste danske mærkevarer ud og komponeret unikke gavepakker med dem. Vores julekatalog og julefabrikken.dk udgør et bredt udvalg af gaver i forskellige prisklasser, men ønsker du at vi skal sammensætte en firmajulegave specielt til jeres virksomhed, hjælper vi også gerne med dette. Vores kunder er en god blanding af små og store virksomheder, samt offentlige institutioner. Uanset om det er firmajulegave, kundegave eller om medarbejderen selv skal vælge en gave, så tag et kig på vores store udvalg af gaver.

Lad medarbejderne vælge deres egen gave - vælgergaver…

Vi tilbyder en løsning, hvor den enkelte medarbejder kan vælge deres egen gave ud fra jeres budget. I hvert budget er der et stort udvalg af gaver, som hver medarbejder kan vælge imellem. Se mere om muligheden på www.minjulegave.dk, hvor det også er muligt at logge ind og se de mange gaver i hver pris-kategori.

Kundegaver med logo

Vi har hvert år et stort udvalg af kundegaver med logo, som er den perfekte gave at give til sine kunder og samarbejdspartnere for at sige tak for samarbejdet. Vi hjælper med både design og opsætning af jeres logo/julehilsen og har mange muligheder for at lave det helt personligt til jer.

Se vores online gavekatalog…

Blot ved at klikke på ”Se online gavekatalog” nederst på siden, har du mulighed for at bladre i vores gavekatalog. Det er nemt, hurtigt og giver et samlet overblik over vores brede sortiment.

Vores julemission...

Julen 2023 bliver vores 17. år på markedet for firmagaver og vores mål er, at servicere vores kunder med gaver til tiden og til den rigtige pris. Mange af vores kunder har handlet hos os igennem mange år og det tager vi som et udtryk for, at vi forstår at finde nye inspirerende gaver år efter år - leveret med et højt og personligt serviceniveau. Vi glæder os til at byde dig og din virksomhed velkommen.