Medarbejdere

Vores mål har aldrig været at være de største, men vi vil være de bedste! For os er de bedste dem der holder det de lover omkring leveringssikkerhed, kvalitet og en tæt personlig kontakt hvor kunden er i centrum og du altid kan få et hurtigt svar.

Med det for øje har vi gennem 15 år bygget julefabrikken op til i dag at være en virksomhed der pakker mere end 165.000 julegaver på en sæson. Vi har fokus på en grøn profil, der i praksis betyder at vi har fokus på bæredygtighed i vores gaver og emballager skal kunne genbruges.

I 2019 er vi vokset endnu engang hvilket har betydet nye lokaler i Skovlunde, hvor du kan besøge vore showroom og vi giver dig også gerne en rundvisning på vores 1000 kvm lager. Det betyder for dig som kunde at vi altid er tæt på dine gaver og vi kan hjælpe hurtigt hvad end du har glemt en gave til en medarbejder eller der er andet uforudset der skal løses.

Det mest stillede spørgsmål til os som medarbejdere på Julefabrikken er uden tvivl ”hvad laver i så resten af året?” og til det er svaret ”vi gør klar!”. I det svar ligger er vi har forberedt os så godt at vi kan, holde det vi lover i forhold til gaveudvalg, leveringstid og stadig have plads til fleksibilitet når det virkelig går stærkt den sidste del af året.

Vi håber meget du vil holde os op på vores løfter.

Lasse

Ejer og stifter af Julefabrikken. Startede som selvstændig grafikker i 1997 og 2007 var det på tide at prøve nye muligheder og resultat af det blev at jeg startede Julefabrikken. Vores mission er stadig den samme som i 2007 – vi vil ikke være de største, men de bedste.

Sophie

Sophie har taget en uddannelse hos os som handelsøkonom i samarbejder med Zealand erhvervsakademi og efter sin uddannelse er vi så heldige at kunne beholde hende så vores indkøb og logistik er i sikre hænder.

Lea

Har været med på Julefabrikken siden starten i 2007. Hun er velkendt hos kunder og leverandører og med en dedikeret og systematisk tilgang til opgaven så er hun centrum for mange af de forskellige processer i virksomheden.

Leanne

Startede som kontorelev i 2015 og det er lykkes os at holde fast i hende lige siden. Leanne hjælper nye som gamle kunder med deres julegaver og i særdeleshed er hun vores ekspert når det kommer til vælgergaverne.

Susan

Med de nye lokaler i 2019 og 1000 kvm lager under eget tag, så kunne det ikke være bedre end Susan havde lyst til at skifte sin vikarstilling ud med en permanent aftale som lagerchef hos Julefabrikken. Aldrig har et lager stået pænt og vi lover dig at Susan har helt snor i at din ordre kommer afsted til aftalt tid med masser af god julestemning.

Nicolai

Har du brug for en skarp pris eller en god ide til din jeres julegaver, så er det Nicolai du skal have fat i. Med erfaring på Julefabrikken tilbage fra 2016 har han helt styr på hvad der skal til for en skabe en god oplevelse for dig som kunde.

Krister

Krister startede hos Julefabrikken sommeren 2020. Med mere end 15 års erfaring i B2B gavebranchen er vi rigtig stolte af at Krister nu er blevet en del af vores hold på Julefabrikken. Krister har ansvaret for både nye og gamle kunder og vi håber i vil tage godt imod ham.

Steen

Steen 

Vicky

Vicky er startede hos Julefabrikken i 2021 og har været i b2b branchen i mange år. Hun har et stort kenskab til brainstorming på ideer, løsninger og projekter der omhandler kunder og udtænke værdiskabende julegaveløsninger. Med erfaring inden for salg, kundeservice samt indkøb står hun klar til at finde den bedste løsning for vores kunder.

Laura

Laura er vores blæksprutte der klarer mange opgaver. Hun startede hos Julefabrikken i julen 2018 som vbikar og har været hos os både i julen 2019 og julen 2020. Fra januar 2021 er Laura ansat fuldtid og hjælper både med de administrative opgaver, vælgergaver og på pakkeriet.