Gaven Indeholder

Global Cooling spil

 • Bæredygtigt klimabrætspil
 • Prøv en sjov klimakamp
 • Lær om jordens vedvarende energikilder
 • Lavet i FSC certificeret papir samt genavendt plast
 • Til børn fra 10 år og op
 • Kan spillet af 2-6 deltagere
 • Spilletiden er 1-3 timer
Tilpas Global Cooling spil
Global Cooling spil   + 0,-

* Påkrævede felter

Din tilpasning
Global Cooling spil
Global Cooling spil

På lager

300,-

300,-

Oversigt
  Min 12 stk. pr. produkt
  Beskrivelse

  Global Cooling spil

  Global Cooling - et bæredygtigt klimabrætspil. Hvis vores klodes problem er Global Warming - må løsningen være Global Cooling.

  Normalt forbinder man ikke klimakampe med sjov, men i dette spil bliver hver spiller inddraget i et bæredygtigt univers ved at udnytte jordens vedvarende energikilder, så vi kan fortsætte med at køre bil, bruge elektricitet og holde varmen. Man belønnes for at investere i sol- og vindenergi, skifte firehjulstrækkeren ud med en elbil samt plante skove på vores grunde. Som i alle andre spil gælder det om at vinde! Det sker i et kapløb om at få flest globalvindmøller på verdens syv kontinenter. Undervejs i spillet oplever man forbi sociale medier og kasino og kommer også forbi skovbrande ogdyreværnsorganisationer.

  Der trækkers globalkort, der ændrer spillets gang og hvis man er heldige modtager man penge fra Change Our Globe Foundation. I Global Cooling kan det være godt at have penge  på de rigtige tidspunkter, men det er ikke altid den med flest penge, der vinder.

  Global Cooling er et sjovt og lærerigt familiespil til børn fra 10 år. Antal deltagere er 2-6og Spilletiden er 1-3 timer.

  Spillet er lavet af FSC certificeret papir samt genavendt plast og virksomheden bag, Change our Globe, driver deres forsyningskæde med 3 ud af FN's bæredygtige udviklingsmål:

  12 - ansvarligt forbrug og produktion.
  Ved Change our Globe bruger de kun partnere i produktionen der giver 100% transparenthed og alle materialer er lavet i bæredygtige materialer. I Global Cooling spillet er det kun plastfilmen rundt om spillet, som sørger for fugtbeskyttelse under transport, der ikke er genanvendt - men filmen er genanvendelig, hvis den sorteres rigtigt i blød plast.

  13 - klimaindsats.
  Ved en bæredygtig produktion har man også muligheden for at efterlade et lavere "carbon-footprint" og sørge for at tage del i klimakampen. Og gennem deres spilunivers, forsøger de at skabe en anderledes til klimaindsatsen på verdensplan og på et jordnært lokalplan.

  14 - livet i havet.

  Gennem en stærk og bæredygtighed forsyningskæde, kan de sørge for ikke at belaste havets liv med industriaffald.

  Vejl. butikspris kr. 767,-