Vi ønsker at give en bedre verden
og en sundere planet
videre til den næste generation...

Kintobe

Kintobe tasker er lavet af slidstærkt genanvendt matrialer. Vær en del af en mission for en mere venlig verden, hvor vi passer bedre på hinanden som mennesker og bedre på moder jord. Som et lille eksempel kan man f.eks sælge din taske videre under deres koncept "Pre-loved".

Fælleshaverne

Et samarbejde vi er rigtig stolte af. Her er det muligt at dyrke spirre eller grønsager ud fra økologiske principper. 

Vi ønsker at give en bedre verden
og en sundere planet
videre til den næste generation...

Denwood By Horn 

En socialøkonomisk virksomhed hvor overskudstræ fra bordpladeproduktion bliver til alt fra møbler til skærebrædder. Produktionen består primært af personer på kanten af arbejdsmarked, der har brug for lidt ekstra støtte til at skabe en mening i hverdagen. 

Care By Me

”Love to people and planet.” Det er historien bag CARE BY ME. Et ansvarligt brand, der stræber mod en bedre modeindustri. Produkterne 100 % naturlige og overholder internationale standarder for recycling.

Men hvad med os selv?

Ligestilling mellem kønnene

Hos Julefabrikken har vi konkret taget stilling til at der skal være lighed for alle - uanset køn, alder, etnicitet, handicap og sexuel orientering. Helt konkret har vi lige dele køn og en aldersspredning blandt vores kollegaer. At det så samtidig er de dygtigeste medarbejdere er kun vores held. 

Anstændige jobs og økonomisk vækst 

Vi ønsker i det omfang det er muligt at arbejde med flere leverandører der tager en socialøkonomisk ansvar og hjælper til et arbejdsmarked hvor der er plads til alle. Vi ønsker at bidrage til dem der har brug for en hånd for at skabe en meningsfyldt hverdag. Helt konkret har vi ansat 2 kollegaer i flexjob på væsentlig nedsat tid. 

Bæredygtig energi 

Vi har sat handling bag de fine ord. Der bliver installeret solceller på vores ejendom. Det vil hjælpe med at forbedre vores aftryk. Vi har installeret ladestation, så alle medarbejdere har adgang til opladning af elbil. Vi har investeret i bedre klimaskærm til gavn for både varmeregningen og klimaet. Alle lyskilder er skiftet til LED.

Ansvarlig forbrug og produktion 

Vi ønsker at vores kunder kan vælge julegaver der af produceret af upcyckling materiale, overskud fra anden produktion og gaver fra mindre startups med bæredygtig produktion Vi ønsker at hjælpe mindre virksomheder med et bæredygtigt fokus ud på et større marked til gavn for alle parter.