Arctic dundyne

  • Åndbar og isolerende
  • Let og blød
  • Genanvendt fyld
  • Syet med mellemvægge
  • Vælg mellem almindelig eller lang længde

Opnå en forfriskende nattesøvn med dundynen fra Arctic med genanvendt fyld af andedun og andefjer. Dynen er downpass certificeret som gør det muligt at spore dunens oprindelse for at sikre, at det ikke kommer fra dyr, der kan være blevet mishandlet. Dynens vår er af GRS cerificeret genanvendt polyester og er blødt og let, så det fordeler sig behageligt om kroppen. For at sikre at dynens fyld bliver hvor det skal, er dynen konstrueret i kassetter og med mellemvægge, så der undgås kuldebroer og der opretholdes en konstant varmefordeling. Dundynen er åndbar og isolerende samt temperaturregulerende og fugttransporterende. Vælg mellem 140x200 cm almindelig længde eller 140x220 cm lang længde.

Vejl. butikspris 140x200 cm kr. 1199,-
Vejl. butikspris 140x200 cm kr. 1299,-

Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer i produkter reducerer affald og sparer ressourcer. Ved at bruge genbrugte materialer mindsker vi behovet for nye råvarer, skåner miljøet og fremmer bæredygtighed.

Oeko-Tex-certificering

Oeko-Tex-certificering

Oeko-Tex-certificering

Produktet med Oeko-Tex-certificering er testet for skadelige stoffer og garanterer sikkerhed for både sundhed og miljø. Certificeringen sikrer, at produktet opfylder høje standarder for tekstilprodukter.

GRS certificering

GRS certificering

GRS certificering

Global Recycled Standard-certificering sikrer, at et produkt indeholder genbrugte materialer, hvilket fremmer bæredygtighed og reducerer affald.

Down pass certificering

Down pass certificering

Down pass certificering

Down Pass-certificering sikrer, at dun i produktet er indsamlet med fokus på dyrevelfærd og etisk forsvarlighed, hvilket garanterer et ansvarligt produkt.

Tilpas Arctic dundyne

* Påkrævede felter

Din tilpasning
Arctic dundyne

På lager

560,-

560,-

Oversigt
    Min 12 stk. pr. produkt